Evelina menskopp har massvis med fördelar - evelinamenskopp.se

Evelina menskopp

Om Evelina menskopp

Evelina menskopp är ett mensskydd som du kan använda flera gånger vilket gör det både miljövänligt och ekonomiskt jämfört med bindor och tamponger. Evelina är framställt av säker silikon och är mjuk och enkel att använda.

Fördelar med Evelina menskopp:

Tack vare att den rymmer mer vätska än andra mensskydd innebär det en helt unik frihetskänsla och trygghet eftersom du inte behöver tömma den lika ofta som du behöver byta en binda eller tampong. Till skillnad från tamponger torkar inte Evelina ut slemhinnorna och påverkar inte heller pH-balansen.

Det kan ta några gånger innan du känner dig bekväm med insättandet, därför rekommenderar vi att du använder ett trosskydd som en säkerhet i början tills du känner att du får menskoppen korrekt på plats. I ändan på menskoppen finns en utskjutande del som du kan dra i när koppen ska ut. Men eftersom alla kroppar är olika så kan denna delen istället vara i vägen för vissa, om detta är fallet kan du enkelt klippa av den till önskad längd.

Evelina är enkel att rengöra/desinficera. Koka menskoppen i vanligt vatten 5 –7 minuter eller använd Belladot Cleansing gel innan första införandet i varje mensperiod. Förvara menskoppen enkelt i medföljande påse när den inte används.

Funderingar om mens eller annat? Ställ din fråga i vår frågelåda eller läs vad våra bloggare skriver. Du kan också besöka www.belladot.com för att läsa mer om menskoppen och menstruation.

Storleksanvisning:

Observera att mängden mensvätska normalt endast är 80 ml under en hel period .

Köp Evelina menskopp

Klicka på bilden för att läsa vår produktbroschyr om Evelina menskopp

Produktbroschyr Evelina menskopp