Blogg - Evelina Menskopp

Informationsvideo – Evelina menskopp

Evelina Menskopp Hej och välkomna till Belladot som är ett svenskt varumärke inom intim egenvård. Vi erbjuder råd och produkter – från första mensen, genom lust, inkontinens och erektionsproblem. Jag heter Sylvia och är Belladots sexolog. Idag ska vi prata om menskoppen Evelina och hur du använder den. Precis som alla våra produkter kommer Evelina …

Läs mer

9 januari 2019

Menstruationscykelns 4 faser

Menstruationscykel

Hela menstruationscykeln varar i genomsnitt 28 dagar, men kan variera mellan 21 och 35 dagar. Menstruationscykeln består av 4 faser och i dessa händer det ganska mycket. Hur man upplever de olika faserna är olika för alla, vissa kan tycka att det är väldigt jobbigt och

Läs mer

29 augusti 2018

Undviker du att bada när du har mens?

bada

Det behöver du inte göra!
Om menskoppen är placerad rätt så bildas ett vakuum som gör att den inte läcker. Detta innebär att du kan bada och utföra andra aktiviteter även fast du har mens utan att behöva oroa dig för läckage!

Läs mer

18 juni 2018

Johanna berättar vad hon tycker om Evelina menskopp

solnedgång

”Har alltid haft problem med såväl bindor som tamponger då jag ofta har väldig riklig mens. Har aldrig blött igenom med menskoppen, även om jag sover med den i. Jag gillar även att det både är bra för miljön och plånboken i längden.”

Läs mer

22 maj 2018

Anna berättar om när hon klev in i menskoppens värld

”För 1,5 år sedan klev jag in i menskoppens värld och jag skulle aldrig vilja byta ut den. Att kunna spara på både pengar och miljön samtidigt som att jag slipper fråga främlingar på stan efter en tampong som jag glömt är så skönt.

Läs mer

3 maj 2018

Elina föll för Evelina menskopp

freedom

”Jag är jättenöjd att jag provade att använda menskopp, det har gjort några av månadens dagar lite lättare och jag hoppas fler tar sig tid att prova och lär sig använda menskopp”

Läs mer

2 maj 2018

Menskoppen – Bästa alternativet för både plånboken och underlivet! 

Både du och din fiffi kommer ha en lättare mensperiod med denna enkla uppfinning 🙂

Läs mer

24 november 2017

Jag är så himla nöjd!

woman

Det var lite svårt att få till det i början, men sen så fick jag till det, den rätta touchen, och då var det snabbt och enkelt att få in den.

Läs mer

26 maj 2017

Mina första upplevelser av menskoppen

Jag fick rådet att börja med menskopp för att jag hade så svårt att ta in och ut min tampong, för det liksom sved och kändes obekvämt…

Läs mer